promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó lesifotók készültek Ben Affleck-ről, minden rendben Jennifer Lopez férjével?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ben Affleck nem tűnt éppenséggel vidámnak.

Az egész világ megdöbbent, mikor 2021-ben kiderült, hogy sok-sok év után ismét összejött Jennifer Lopez és Ben Affleck. A kétezres évek elején igazi álompárnak minősültek, de aztán szakítottak, viszont úgy tűnik, hogy egymásnak szánta őket a sors, ugyanis ismét megtalálták a másikat, visszahúzott a szívük – sőt, már össze is házasodtak, és egy elképesztően szép luxusházat is vettek maguknak.

Nem sokat lehet tudni Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról, nagyjából csak annyit, ami a néha kiszivárgó lesifotókból kiderül. Ez persze nem gátolja meg a külföldi bulvárlapokat abban, hogy folyamatosan spekuláljanak és különböző pletykákat nagyítsanak fel – most például arról kezdtek el cikkezni, hogy a két világsztár kicsit összekapott, és mindezt pár friss lesifotóra alapozzák.

A felvételeken az látható, ahogy Ben Affleck a kocsiban ül, és kifejezetten gondterhelt, szomorú arcot vág, mintha valami rettenetesen nagy gondja lenne, vagy muszáj lenne elgondolkodnia valami fontos, nehéz dolgon – ennyi kellett a bulvárlapoknak ahhoz, hogy lehozzák, hogy valószínűleg fasírtban vannak a feleségével.

Valószínűleg minden rendben Jennifer Lopezzel és Ben Affleck-kel, hiszen folyamatosan szépítik a közös otthonukat, így minden bizonnyal valami más miatt tűnt olyan elkeseredettnek a színész a lesifotókon – de az biztos, hogy a rajongói elkezdtek aggódni érte, hiszen nem szeretik így látni a kedvencüket.

Itt lehet megnézni a fent említett lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás