promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a pimaszul jóképű Ben Affleck ritkán látható öccse, aki sármosabb, mint egy Ben Affleckbe ojtott Jared Leto
Borítókép:  Profimedia - illusztráció (Ben Affleck)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Casey Affleck is színész, láthattátok is már filmekben, ám biztosan nem tudtátok, hogy ő Ben öccse.

Az elmúlt hónapokban Ben Affleck-kel kapcsolatban a sajtó attól volt hangos, hogy öszeházasodott régi-új szerelmével, a csúcsbombázó Jennifer Lopezzel, a házasságot titkos előkészületek előzték meg, sőt, az is unikum volt, hogy Ben Affleck a toalettből jelentkezve tudatta a nagyérdeművel, hogy bizony hamarosan megtörténik. A pár azóta vett egy kacsalábon forgó palotát, és úgy tűnik, hogy együtt boldogabbak mindennél.

Ben Affleck-kel kapcsolatban a filmjei után azonban nem sokat írnak az újságok, például ritkán látható, jóképű testvéréről sem születik annyi cikk, pedig ő egy Oscar-díjas színész, aki többek között szerepelt a Good Will Huntingban, illetve az Oceans-trilógiában is. Első ránézésre pedig talán Jared Leto ugorhat be róla nektek.

Igazi filmművész, aki nemcsak a kamera egyik, hanem másik oldalán is megfordul.

Oscar-díjat 2017-ben vehetett át, méghozzá a Magyarországon kevésbé ismert, Manchester by the Sea című filmben nyújtott alakításáért, amely magyar fordításban A régi város címet kapta, amely egy visszatéréstörténet a főszereplő számára, amikor a főszerepő, akit Casey alakít, megtudja, hogy elhunyt bátyja fiának ő a gyámja, és vissza kell térnie szülővárosába, az elmúlt emlékek színhelyére. A film rengeteg elismerést zsebelt be.

Mostmár tudni fogjátok, hogy ez a nagyszerű színész, Casey Afflec bizony a szintén zseniális Ben testvére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás