promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotók buktatták le Leonardo DiCaprio-t: titokban ezzel a dögös olasz modellel jött össze?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprio ismét „lecsapott” egy jóval fiatalabb szépségre?

Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio egy piszok tehetséges színész, akinek olyan remek alkotásokat köszönhetünk, mint például az Eredet, Titanic, A Wall Street farkasa, Django elszabadul, Viharsziget, A nagy Gatsby vagy A tégla, de még hosszasan sorolhatnánk – nem csoda, hogy generációja egyik legjobbjának tartják őt, hiszen egyszerűen fantasztikus, amit a kamerák előtt csinál.

Nem túlzás kijelenteni, hogy manapság Leonardo DiCaprio Hollywood egyik legkapósabb agglegénye, akinek bizonyos szempontból már-már nevetséges a szerelmi élete, hiszen sokan viccet csinálnak abból, hogy a világsztár szinte egyből dobja a barátnőit, amint 25 évesek lesznek – bár vannak, akik szerint kifejezetten problémás, hogy jóval fiatalabb hölgyeket szed fel a jelenleg 48 éves híresség.

Úgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio ismét „becserkészett” magának egy fiatal szépséget, aki éppen nem más, mint a 25 éves olasz modell, Vittoria Ceretti, aki máris egész nagy névnek számít a szakmában, hiszen már több, mint 2 millió követője van Instagramon.

A minap Kaliforniában készültek friss, mondhatni lebuktató lesifotók Leonardo DiCaprio-ról és Vittoria Ceretti-ről. A páros fagyizni és kávézni ment, de a felvételeken nem úgy tűnik, mintha egy párt alkotnának, de ez persze még nem jelent semmit – itt lehet megtekinteni az imént említett lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás