promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Adidas bemutatta az év legmenőbb cipőjét, amit imádni fognak A Simpson család rajongói
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A népszerű Homer Simpson mém inspirálta az Adidas új cipőjét.

Az 1989-ben indul A Simpson család minden idők egyik legsikeresebb és legikonikusabb animációs sorozata, ami hihetetlen módon még most is megy a tévében. Ez minden szempontból egy egészen elképesztő teljesítmény, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a benne látható mókás figurák mennyire nagy hatással vannak még most is a közönségre – a mém kultúráról nem is beszélve.

Az utóbbi években rengeteg felkapott Simpsonos mém lett, amik közül egyértelműen kiemelkedik az, mikor az apuka, Homer Simpson faarccal behátrál egy bokorba és eltűnik. Ezt akkor szokták alkalmazni az emberek, mikor esetleg kényelmetlenné válik számukra egy beszélgetés, vagy elsüllyednek szégyenükben – de még rendkívül sok felhasználási módja van, egy valóban nagyon vicces reakció gifről van szó.

Úgy tűnik, hogy az Adidast is megihlette ez a nagyon népszerű bokros Homer Simpson mém, ugyanis a gyártó legújabb cipőjén az szerepel – de nem csupán ezért különleges ez a hihetetlenül menő Stan Smith csuka.

A lábbelin hímezve van Homer Simpson, sőt, még az oldalára is az ő nevét írták, az arcképe pedig a cipő nyelvén is helyet kapott. A zöld-fehér színben pompázó lépő nagyon ötletes és fantasztikusan néz ki, de ezt már megszokhattuk az Adidastól. A termék elvileg 120 dollárba, vagyis körülbelül 43 ezer forintba kerül, és szinte biztos, hogy hamar el fogják kapkodni – íme pár kép:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Helyi Hírek
Időjárás