promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó lesifotókon Britney Spears, megint kezd széthullani az élete?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears nem tűnik éppenséggel boldognak.

Britney Spears rajongói egyszer már végignézték, ahogy a kedvencük lába alól kicsúszik a szőnyeg, hiszen nagy nyilvánosság előtt omlott össze pár éve a popsztár, aki egykor a világ legsikeresebb énekesnője volt. Az édesapja gyámsága alá helyezték őt, de végül tavaly kikerült alóla, és úgy tűnt, hogy végre minden rendben van vele, feleségül ment a szerelméhez, és sínre került az élete – de ez nem tartott sokáig.

Nemrég egyenesen sokkolta az embereket, hogy Britney Spears és a férje, Sam Asghari bejelentették, hogy válnak, ráadásul úgy tűnik, hogy nem túl békésen. Az énekesnő azt írta a közösségi oldalán, hogy elege volt a szenvedésből, a férfi pedig állítólag ki akar tálalni róla – a pletykák szerint a világsztár megcsalta a férjét, ráadásul még fizikailag bántalmazta is, de ezt nem mindenki akarja elhinni.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy rengetegen aggódnak most Britney Spears-ért, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy ismét kezd széthullani az élete – már jó ideje írják a kommentelők a meghökkentő, szinte meztelenül táncolós videóihoz, hogy furcsa a viselkedése, szóval voltak jelei annak, hogy valami nincs rendben.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire lesz botrányos Britney Spears és Sam Asghari válása, de könnyen elképzelhető, hogy ez lesz az évtized legdurvább celeb balhéja a bíróságon – főleg, hogy most is elég aggasztó lesifotók készültek Los Angelesben a hírességről, aki melltartó nélkül, rettenetesen szomorú arccal ment egy éjjelig üzemelő csirkefalatozóba:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás