promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alexandra Daddario elfelejtett felvenni melltartót, rögtön le is fotózták a feszülős felsőjében
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alexandra Daddario észveszejtően néz ki ezeken a képeken.

Ha valahol megjelenik egy lista Hollywood legszebb színésznőiről, azon szinte biztos, hogy ott van Alexandra Daddario is, ráadásul előkelő helyen. A gyönyörű híresség olyan filmekben tűnt fel az utóbbi években, mint például a Dwayne Johnson-féle Baywatch és a Törésvonal, illetve a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak – de A törvény nevében című sorozattal hagyott igazán mély nyomot maga után.

Alexandra Daddario nem sokat szerepelt A törvény nevében első évadában, de volt egy olyan jelenete, ami örökre beleégett a nézők retinájába, ugyanis minden ruhájától megszabadult benne az álomszép színésznő. A jelenetet több helyen is megszavazták már minden idők egyik legszexibb tévés jelenetének, szóval mondhatjuk, hogy minden bizonnyal örökké emlékezni fog rá a közönség.

Alexandra Daddario mostanság is rendszeresen fel-feltűnik filmekben, de úgy tűnik, hogy leginkább sorozatokban találta meg önmagát. Szerepelt a gigantikus sikert arató A Fehér Lótuszban, illetve idén főszerepet kapott a Mayfair Witchesben, amit olyan sokan szerettek, hogy a csatorna már be is rendelte belőle a 2. évadot.

A minap Los Angelesben készültek friss lesifotók Alexandra Daddario-ról, aki melltartó nélkül vett fel egy fekete, feszülős felsőt. A híresség természetesen fantasztikusan néz ki a felvételeken, a rajongói, hódolói nagyon örülnek, hogy pont jókor volt jó helyen a lesifotós, és tudott lőni róla ilyen tűzforró képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás