promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: válik Natalie Portman, megbocsáthatatlan dolgot tett a férje
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy újabb hollywoodi sztár házassága ment tönkre.

Natalie Portman egy rendkívül tehetséges és gyönyörű színésznő, akiért rengetegen rajonganak világszerte. Feltűnt gyerekként a Léon, a profi című filmben, felnőttként pedig a Thor-szériában, a V, mint vérbosszúban és egyebek között a Fekete hattyúban is. Utóbbi alkotásban olyan fenomenális alakítást nyújtott, hogy Oscar-díjat kapott – de nem csupán ezért volt fontos neki ez a film.

Még 2009-ben, a Fekete hattyú forgatásán ismerkedett meg Natalie Portman a férjével, Benjamin Millepieddel, aki táncosként működött közre az alkotásban, és közben összemelegedett a világhírű színésznővel. 2012-ben összeházasodtak, azóta pedig két közös gyermekük született. Kívülről úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük, azóta is boldogok, de kiderült, hogy ez nem így van.

Natalie Portman állítólag válik a férjétől, ugyanis a pletykák szerint a férfi megcsalta őt egy jóval fiatalabb lánnyal, aki elvileg egy ismert klímaaktivista.

Egyes portálok szerint Natalie Portman tudott a viszonyról, de úgy gondolta, hogy csak egy ostoba baklövésről van szó. Próbálták megmenteni a házasságukat, de végül nem sikerült. Elvileg a világsztár adta be a válási papírokat, sőt, egyes források szerint már le is zajlottak a szükséges jogi folyamatok, és hivatalosan sincsenek már együtt.

Natalie Portman férjét állítólag pár lesifotó buktatta le, amin az látható, hogy a fiatal lánnyal bemennek egy épületbe, ahonnan csak két órával később, 10 perc különbséggel távoztak. A színésznő elvileg még nem reagált nyilvánosan a válással kapcsolatban.

Itt lehet megnézni pár fotót Natalie Portmanről és az egykori férjéről, aki állítólag folyamatosan könyörög, hogy fogadja őt vissza a híresség:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás