promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Natalie Portman még a profi modelleket is lepipálta, annyira gyönyörű volt a párizsi divatbemutatón
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Natalie Portman csak úgy tündökölt.

Először 1994-ben, a Léon, a profi című alkotás miatt figyelt fel a világ Natalie Portmanre, aki annyira zseniális alakítást nyújtott a filmben, hogy mindenki tudta, hogy egy hatalmas, Oscar-díjas sztár lesz belőle. 5 évvel később már a Star Wars előzménytrilógiájában szerepelt, majd jött a V, mint vérbosszú, Thor, illetve egyebek között a Fekete hattyú is – utóbbiért övé lett az áhított arany szobrocska.

Natalie Portman kifejezetten válogatós lett az utóbbi években, egyáltalán nem mondhatjuk, hogy ő egy megélhetési színésznő. Csak igazán különleges projekteket vállal el, amik megérintik őt, és úgy gondolja, hogy értéket képviselnek a közönség számára. Szabadidejében a családjával van, illetve az amerikai női labdarúgásban is benne van a keze, szóval elég elfoglalt a filmezés nélkül is.

A minap a párizsi Dior őszi/téli divatbemutatóra látogatott el Natalie Portman, aki annyira gyönyörű volt a kis virágos, visszafogott, elegáns ruhakölteményében, hogy egyből ellopta a show-t, ugyanis többen nézték őt, mint a professzionális modelleket – bár ez nem meglepő, hiszen ő annyira szép, hogy bárhova megy, ott rögtön a figyelem középpontjába kerül.

Abból kiindulva, hogy a színésznő is ott volt a Dior eseményén, úgy tűnik, hogy Natalie Portman még most is kifejezetten érdeklődik a divat iránt. Bár ez annyira nem érheti váratlanul a rajongóit, hiszen az utóbbi években többször is megcsillogtatta már, hogy milyen remek érzékkel választ magának ruhát.

Itt lehet megtekinteni a Dior eseményén készült képeket Natalie Portmanről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás