promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrendítő felvételeken a pusztítás, amit a hatalmas vihar okozott Hollandiában
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan erősen fújt a szél Hollandiában, hogy még az óriási fákat is kicsavarta.

Az ember néha bele se gondol abba, hogy egy nagyobb vihar mekkora károkat tud okozni. Most sajnos Hollandia, illetve Németország bizonyos részein a saját bőrükön tapasztalhatták meg a lakosok, hogy milyen ereje van egy ilyen jelenségnek, ugyanis olyan pusztítást végzett, hogy az valami hihetetlen – állítólag halálos áldozat is volt, egy 64 éves hölgy, aki a kutyáját sétáltatta, és rádőlt egy fa.

A hatóságok mindenkit figyelmeztettek, hogy maradjanak otthon a kegyetlenül tomboló vihar ideje alatt, de ha mindenképp ki kell menniük, akkor kerüljék a fákat, áramvezetékeket, illetve az épületeket, ugyanis bármikor rájuk eshet valami a 145 kilométer/órás széllökések miatt – az emberek többségének sikerült ezt betartania, valószínűleg ennek köszönhető, hogy nem volt több áldozat.

Felkerült az internetre pár egészen döbbenetes felvétel a hollandiai pusztításról. A képeken az látható, hogy hatalmas fákat döntött le a vihar, kocsikra, épületekre, utakra és még hajókra is rádőltek, ezzel felfoghatatlan kárt okozva – de a mosolygó emberek alapján szerencsére nem törte meg a hollandok lelkét a tragikus esemény, ami egész városképeket változtatott meg.

Akit érdekelnek az imént említett felvételek, az itt megtekintheti őket, de előre szólunk, hogy valóban felkavaró lehet egyesek számára látni, hogy egy ilyen durva vihar mikre képes, hiszen rengeteg ember élete mehet tönkre egy ilyen szörnyű esemény miatt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás