promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence rövid szoknyában állt a kamerák elé, lehetetlenség volt nem őt nézni
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lawrence szoknyában forrósította fel a hangulatot az új filmje premierjén Madridban.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence pár évvel ezelőtt még Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője volt, aki sikert sikerre halmozott. Az éhezők viadala-szériának köszönhetően igazi globális szupersztár lett, hatalmas filmekben kapott főszerepet, de az utóbbi években kicsit visszavett a tempóból, miután megszületett az első gyermeke – de úgy tűnik, hogy éppen a nagy visszatérésre készül.

Június 22-én érkezik Jennifer Lawrence legújabb filmje, a Barátnőt felveszünk, ami elvileg egy elég szókimondó komédia lesz.

A történet szerint a színésznő karaktere eléggé le van égve, majd meglát egy hirdetést, amiben az áll, hogy kaphat egy kocsit, ha randizik egy fiatal fiúval. Belemegy a dologba, de hamar kiderül, hogy nincs olyan egyszerű dolga a sráccal, akármennyire is próbálja meghódítani őt – egészen elképesztő szituációkba keverednek együtt.

A magyar nyelvű előzetes alapján tényleg egy elég vad vígjátékról van szó, rég láthattunk ilyen alkotást a mozikban, szóval akinek hiányoznak a régi, félelmet nem ismerő komédiák, az valószínűleg élvezni fogja ezt is – itt lehet megtekinteni a rövid kedvcsinálót:

Madridban már megvolt a Barátnőt felveszünk díszbemutatója, ahol természetesen Jennifer Lawrence is tiszteletét tette, ráadásul nagyon-nagyon csinos volt. Az embereket teljesen lenyűgözte rövid szoknyában a színésznő, mindenki csak őt nézte az eseményen – itt lehet megtekinteni pár felvételt a premierről, és a gyönyörű világsztárról, aki csak úgy ragyogott:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás