promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsiráf? Kutya? Mindkettő? Az biztos, hogy ennél cukibb állatot nem látsz ma
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sir Winston Cooper nem egy hétköznapi állat.

Szokták mondani, hogy a kutya az ember legjobb barátja, és ez általában igaz is. Hosszú-hosszú ideje vannak mellettünk az ebek, hű társaink a hétköznapokban, és ezért semmit sem kérnek, csak egy kis ételt, tetőt a fejük fölé, meg persze szűnni nem akaró szeretetet – ők pedig hálából százszorosan szeretnek és megvédenek minket, sőt, akár még szórakoztatni is képesek.

A Kaliforniában élő Marc Organo imádja az uszkár-berni pásztorkutya keverékét, akit úgy nevezett el, hogy Sir Winston Cooper. Nem akármilyen ebről van szó, hiszen a szőre nagyon puha, a tekintete kifejezetten boldog, a kisugárzása pedig rendkívül barátságos. A gazdi mégis úgy érezte, hogy hiányzik valami, majd támadt egy érdekes ötlete, amihez kellett egy kis festék, és valószínűleg egy türelmes kutyakozmetikus is.

Marc Organo mondhatni zsiráfot varázsolt a kedvencéből, ugyanis Sir Winston Cooper zsiráf foltokat kapott, és úgy tűnik, hogy nemcsak a gazdinak, hanem neki is nagyon bejön ez a nem éppen hétköznapi stílusváltás.

Bárhol is tűnik fel Sir Winston Cooper, ott biztos, hogy azonnal a figyelem középpontjába kerül, hiszen nála cukibb kinézetű kutyus talán nem is létezik a világon. Persze a vélemények megoszlanak arról, hogy vajon helyes döntés volt-e Marc Organo részéről, hogy ezt tette a kutyájával, de a kommentek szerint nagyon mókásan néz ki az eb – itt lehet megnézni róla pár képet:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás