promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sminkkel, vagy smink nélkül szebb Salma Hayek? Döntsd el!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek megmutatta magát így is, úgy is.

A legtöbben az 1995-ös Desperado című filmben figyeltek fel először a csodaszép Salma Hayekre, aki egy évvel később az egész világot megbabonázta az Alkonyattól pirkadatig című vámpíros akció-horrorban. Már akkor tudni lehetett, hogy belőle egy igaz szexszimbólum lesz, és végül tényleg így lett, hiszen most is teljesen odavannak érte az emberek, pedig már több évtized is eltelt.

Salma Hayek jelenleg 56 éves, és szebb, mint valaha. Olyan, mintha egyáltalán nem fogna rajta az idő, ez pedig sokak számára egészen hihetetlen, hiszen nagyon kevés emberről mondható ez el, főleg Hollywoodban, ahol mindenki kés alá fekszik, csak hogy egy kicsit fiatalabbnak tűnjön – de a beavatkozások általában nagyon rosszul sülnek el, nem egy karrier szakadt ilyesmi miatt félbe.

Salma Hayek többször is megmutatta már a közösségi oldalain a természetes szépségét, hiszen nem egyszer posztolt magáról smink nélküli képeket és videókat – a követői persze alig hittek a szemüknek.

Nem hiába tartják Salma Hayeket Hollywood egyik legszebb színésznőjének, hiszen a világsztár egyszerűen képtelen nem jól kinézni, folyton tökéletesen fest, még akkor is, amiket egy-egy film miatt próbálják „elcsúfítani” őt. Már csak az a kérdés, hogy vajon sminkkel, vagy smink nélkül szebb?

Íme pár kép a makeupos, és makeup nélküli Salma Hayekről, hogy mindenki el tudja dönteni magának a fenti, nagy kérdést:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás