promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annyira ellenállhatatlannak tartja magát a dögös influenszer, hogy a saját izzadtságából csináltatott parfümöt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyet se sűrűn hall az ember, az biztos.

Vannak olyan esetek, mikor az influenszerek annyira furcsa termékeket találnak ki és dobnak a piacra, hogy csak fogjuk a fejünket, vajon hogyan is juthatott eszükbe ekkora marhaság. Aztán még nagyobbat nézünk, mikor kiderül, hogy rendesen meggazdagodtak belőle, mivel mindig vannak, akik vevők az ilyen „extra” dolgokra – nos, úgy tűnik, hogy most is egy ilyen esetről van szó.

A 29 éves Wanessa Moura egy ismert brazil modell és influenszer, nagyjából 1,5 millió követője van Instagramon, szóval egész nagy névnek számít. A volt párja állítólag egyszer azt mondta neki, hogy a természetes testszaga nagyon szexi és izgalmas, ettől pedig olyan ötlete támadt a helyi hírességnek, amin sokan megrökönyödtek, de végül mégis sikerült megvalósítania, nem is akárhogyan.

Wanessa Moura a saját izzadtságát is belekeverte a Fresh Goddess nevezetű parfümbe, amit nemrég elkezdett árulni – ráadásul állítólag tökéletes randizáshoz, ugyanis a modell elmondása szerint a termék vonzóbbá, ellenállhatatlanabbá teszi a viselőjét.

Ugyan először valószínűleg mindenkinek a „beteg” szó jutott az eszébe a történet hallatán, de meg kell hagyni, ez egy annyira felkavaró ötlet, hogy az már-már zseniális, szóval könnyen lehet, hogy annyi pénzt keres majd ezzel a parfümmel Wanessa Moura, hogy soha többé nem kell már dolgoznia – itt lehet megnézni pár képet róla, illetve a termékéről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás