promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Annyira ellenállhatatlannak tartja magát a dögös influenszer, hogy a saját izzadtságából csináltatott parfümöt

Annyira ellenállhatatlannak tartja magát a dögös influenszer, hogy a saját izzadtságából csináltatott parfümöt

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ilyet se sűrűn hall az ember, az biztos.

Vannak olyan esetek, mikor az influenszerek annyira furcsa termékeket találnak ki és dobnak a piacra, hogy csak fogjuk a fejünket, vajon hogyan is juthatott eszükbe ekkora marhaság. Aztán még nagyobbat nézünk, mikor kiderül, hogy rendesen meggazdagodtak belőle, mivel mindig vannak, akik vevők az ilyen „extra” dolgokra – nos, úgy tűnik, hogy most is egy ilyen esetről van szó.

A 29 éves Wanessa Moura egy ismert brazil modell és influenszer, nagyjából 1,5 millió követője van Instagramon, szóval egész nagy névnek számít. A volt párja állítólag egyszer azt mondta neki, hogy a természetes testszaga nagyon szexi és izgalmas, ettől pedig olyan ötlete támadt a helyi hírességnek, amin sokan megrökönyödtek, de végül mégis sikerült megvalósítania, nem is akárhogyan.

Wanessa Moura a saját izzadtságát is belekeverte a Fresh Goddess nevezetű parfümbe, amit nemrég elkezdett árulni – ráadásul állítólag tökéletes randizáshoz, ugyanis a modell elmondása szerint a termék vonzóbbá, ellenállhatatlanabbá teszi a viselőjét.

Ugyan először valószínűleg mindenkinek a „beteg” szó jutott az eszébe a történet hallatán, de meg kell hagyni, ez egy annyira felkavaró ötlet, hogy az már-már zseniális, szóval könnyen lehet, hogy annyi pénzt keres majd ezzel a parfümmel Wanessa Moura, hogy soha többé nem kell már dolgoznia – itt lehet megnézni pár képet róla, illetve a termékéről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak