promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2 csepp a szerelmi bájitalból, és máris miénk a kiszemelt férfi
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeretted volna, hogy egy bizonyos személy vagy úgy általában az emberek vonzóbbnak lássanak? Vagy akartad már, hogy valaki őrülten szerelmes legyen beléd? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. 

A legtöbb ember szeretetre vágyik. Ilyenkor jönnek a varázslatok, a ráolvasás és persze a szerelmi bájital. Már, ha létezik olyan. Mi utánajártunk.

A szerelmi bájitalok típusai

A szerelmi bájitalok két alapvető kategóriába sorolhatók. Az első azokra a bájitalokra vonatkozik, amelyeket a kiszemeltünknek adunk. Ezeket a szerelmi bájitalokat valakinek adjuk, akit ismerünk, még pedig abban a reményben, hogy az elixír bevételével belénk szeret, és végül feleségül vesz minket. A második az, amit magunknak szánunk.

De mi az igazság, tényleg léteznek bájitalok?

A nagyobb kérdés az, hogy a szerelmi bájitalok működnek-e, és az egyszerű válasz az, hogy attól függ. A szerelmi bájitalok, amelyeket másoknak adunk, egyenértékűek az imával, és ugyanazok az érvek vonatkoznak rá, mint a vallásra, de a szerelmi bájitalok, amelyeket magunknak adunk be vagy esetleg, amit a bőrünkre kenünk egészen más. A valóság az, hogy a szerelmi bájitalok, amelyeket bőrünkön viselünk, valóban működhetnek – és ezt tudományos bizonyítékok is alátámasztják.

A tudomány a szerelmi bájitalok mögött

A probléma a feromonokkal van. Ezek olyan kémiai anyagok, amelyeket a testünk akkor ad ki, amikor vonzódunk a potenciális társunkhoz. Serkentik az agyat, és vonzerőt váltanak ki. Bár ezek a vegyszerek a természetben előfordulnak, bizonyos mértékig szintetizálhatók. Ez az előfeltétele számos olajnak és parfümnek – és a szerelmi bájitalok mögött meghúzódó tudománynak.

Szerelmi bájitalok a való életben

A szerelmi bájitaloknál azonban többről van szó, mint a feromonokról. A párkeresésben a testszag is nagy szerepet játszik. Amikor az emberek olyan parfümöket viselnek, amelyek fokozzák ezeket a természetes illattulajdonságokat, az emberek hajlamosak vonzóbbnak látni őket.

A placebo hatás

A szerelmi bájitalok más módon is működnek, mint például a placebo-hatással. Más szóval, ha egyanyag alkalmazása vagy lenyelése, amelyről úgy gondoljuk, hogy vonzóbbá teszi minket tényleg működhet. Mivel hiszünk benne, ezáltal önmagunkat is szebbnek látjuk, és ez a kisugárzás átszáll a környezetünkre.

Amikor azt hisszük, hogy megvan bennünk a szerelem vonzására szolgáló varázserő, magabiztosabbak vagyunk és kevesebbé vagyunk szemérmesek, társaságkedvelőbbé válunk, és megközelíthetőbbek leszünk. Mindezt összeadva természetesen vonzóbbak, szóval máris működik a bájital.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás