promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható fotókon Zlatan Ibrahimovic könnyes búcsúja, véget ért egy korszak
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az AC Milan sztárjátékosa, Zlatan Ibrahimovic visszavonul, elbúcsúzott a szurkolóktól.

Zlatan Ibrahimovic minden idők egyik legikonikusabb focistája, akiről már-már legendák zengenek. Az AC Milan Svédországban született játékosa nem csupán azzal emelkedett a legnagyobbak közé, hogy elképesztően tehetséges, hanem azzal is, hogy rendkívül karizmatikus és különleges személyiséggel rendelkezik – egyszerűen nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

Zlatan rajongói nagyon szomorúak voltak, hogy ebben az idényben sérülés miatt alig játszott a kedvencük, viszont még így is sikerült rekordot döntenie, ugyanis 41 évesen és 166 naposan ő lett a legidősebb focista, aki gólt tudott lőni a Seria A-ban. Vasárnap este viszont mindenki meghökkent, mikor az AC Milan idénybeli utolsó mérkőzése után Ibrahimovic mikrofont ragadott, és megosztotta az emberekkel, hogy visszavonul.

„Búcsút mondok a futballnak, de nem nektek. Amikor először érkeztem Milánóba, boldogságot adtatok nekem, amikor másodjára, akkor szeretetet. Tárt karokkal fogadtatok és otthon éreztem magam. Mindig a Milan szurkolója leszek”

mondta a világsztár.

Zlatan Ibrahimovic búcsúja szinte az összes szurkoló szemébe könnyeket csalt, hiszen ezzel lezárult egy meghatározó korszak. Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mihez is kezd ezek után a sportoló, de elég valószínű, hogy még hallani fogunk felőle.

Itt lehet megnézni videón Zlatan búcsúját:

Itt pedig pár megható fotót lehet megnézni a visszavonulásának bejelentéséről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás