promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox még mindig szuperdögös, de a pasija kinézetére nincsenek szavak
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox és Machine Gun Kelly Londonban lazultak egy kicsit.

Megan Fox a 2007-ben bemutatott Transformers című filmnek köszönhetően szinte egy csapásra világsztárrá és szexszimbólummá vált, hiszen gyönyörű volt a nagy sikerű alkotásban, ráadásul még a kocsikhoz is értett benne. Igaz, hogy már nem igazán kap szerepeket ilyen hatalmas projektekben, de ettől függetlenül egyáltalán nem tűnt el – csak mostanában inkább a magánéletével foglalkoznak az emberek.

Megan Fox egy filmforgatáson ismerkedett meg 2020-ban a híres zenésszel, Machine Gun Kellyvel, akivel hamar rájöttek, hogy egymásnak lettek teremtve, így a színésznő elhagyta a gyermekei apját, és inkább az egészen extrémnek nevezhető énekessel kezdett új életet – nemrég viszont úgy tűnt, hogy valamiért szakítottak, de azóta már valószínűleg sikerült megbeszélniük a problémáikat, hiszen jól látható módon továbbra is együtt vannak.

A minap Londonban készült pár friss fotó Megan Foxról és Machine Gun Kellyról. A színésznő bombasztikusan nézett ki, egészen lehengerlő a gyönyörűsége a felvételeken – viszont az énekes a kommentelők többsége szerint egyenesen nevetségesen néz ki mellette, mintha egy fekete szemeteszsákot húztak volna rá.

Az biztos, hogy mindketten szeretnek feltűnősködni, de míg Megan Fox remekül néz ki, addig Machine Gun Kelly sokak szerint inkább kellemetlenül. De ilyenkor valószínűleg az a lényeg, hogy beszéljenek róluk, szóval elérték a céljukat – itt lehet megnézni a róluk készült, friss felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás