promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox apró miniszoknyára öltözik a kamerák előtt, 12 millió megtekintésnél tart a videó a Tini Nindzsa Teknőcök moziból
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A filmtörténelem egyik ikonikus jelenete lett ez mára.

Vannak olyan ikonikus filmtörténelmi jelenetek, amelyek a filmekből kiragadva megállják a helyüket, és olyan sokszor töltik fel őket a YouTube-ra, hogy igazából mára film nélkül is értelmet nyernek. Nagyon sok ilyen jelenet kötődik híres átöltözésekhez, vetkőzésekhez vagy éppen öltözködésekhez, és nem is kell ezeknek a jeleneteknek túlzottan kitrárulkozóknak Emlékezzünk például csak Sharon Stone híres lábáttevős akciójára az 1992-es Elemi ösztön című filmben, vagy például Sigourney Weaver híres bugyis jelenetére az első Alien-filmből, amely Magyarországon A nyolcadik utas a halál címmel futott a mozikben.

Ezek a jelenetek mind-mind külön életre keltek a filmvásznon kívül is.

És ilyen jelenet immár Megan Fox nagyon menő szoknyára öltözése a Tini Nindzsa Teknőcök második részében, amelyet 2015-ben mutattak be a mozikban. A filmet pedig nem más jegyzi, mint a sajátos kamerabeállításairól is íhres Dave Green. A négy teknőc kalandjai folytatódtak az első rész után, és hát nem is lehetett kérdés, hogy a film óriási siker lesz, hiszen generációk nőttek fel a reneszánsz mesterekről, Leonardóról, Michalengelóról, Donatellóról és Raffaellóról elnevezett fura szerzetek történetén, akik nagyszerűen forgatják a kardot is.

A híres riportert, Aprilt pedig Megan Fox keltette életre a mozifilmben, aki többek között már olyan nagysikerű mozikban játszott, mint a Transformers-filmek, amelyekben szintén voltak zseniális jelenetei a gyönyörű színésznőnek.

És hogy ebben a szoknyás jelenetben mi a pláne? Milyen referenciákkal bír a popkultúránkból? A videó után eláruljuk.

Ez a jelenet bizony Britney Spears egyik ikonikus számának, a Hit Me Baby (One More Time)-nek a klipjére reflektál, amelyben az énekesnő hasonló öltözetben tűnik fel a felvételeken, és bizony a kilencvenes évek egyik legforróbb videója ez volt. Úgy elevenedik meg előttünk tehát a kilencvenes évek végének egyik legjobb momentuma, hogy látszólag minden 2015-ről szól, dehát ez is csak nosztalgia a legvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás