promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fotók kerültek ki Katy Perry-ről, minden rendben van a popsztárral?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katy Perry megjelenésére leginkább az a szó illik, hogy: furcsa.

Nemrég ért véget Amerikában az American Idol című tehetségkutató műsor, aminek Katy Perry volt az egyik zsűritagja. A popsztár nem egyszer okozott botrányt, ugyanis egyesek szerint elég megalázó módon viselkedett az egyik indulóval, ráadásul másokkal is nagyon lekezelő és bunkó volt – ez pedig annyira nem tetszett bizonyos nézőknek, hogy állítólag követelték az énekesnő lecserélését a műsorban.

Orlando Bloom szerelme, Katy Perry persze maradt az American Idolban, viszont nem lett népszerűbb, az biztos. Nem ez volt az első alkalom, hogy balhéba keveredett, hiszen amióta világsztár, gyakorlatilag azóta csinál botrányos dolgokat. Hol a zenéivel, hol a klipjeivel, hol az öltözködésével akasztja ki az embereket, de az biztos, hogy bárhova is megy, ott egyből ő kerül a figyelem középpontjába.

A minap egész meghökkentő fotók kerültek ki Katy Perry-ről, aki Las Vegasban lépett fel. Hogy mi okozta a felhördülést? Most éppen a ruhája, ugyanis mondhatjuk, hogy dögös gombának öltözött – ez pedig több, mint felkavaró volt sokak számára.

Katy Perry talpig vörösben, egy gombakalappal a fején adott koncertet, közben pedig olyan fura arcokat vágott, mintha valami nem lenne oké vele. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan miért volt ilyen állapotban, de a kommentek alapján sokan elkezdtek aggódni érte – persze minden bizonnyal nincs semmi baj, csupán éppen ilyen hangulatban volt a popsztár.

Itt lehet megnézni a Kary Perry-ről készült, friss képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás