promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leválthatják a népszerű tehetségkutató zsűritagját a botrányos viselkedése miatt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bunkó beszólásait nem tolerálják tovább.

A népszerű énekes tehetségkutató showműsor egyik zsűritagjának leváltását fontolgatják a producerek, miután Katy Perry egyre több lebecsmérlő és megalázó megjegyzést tett az indulókra. 

Az énekesnő viselkedése annyira kivágta a biztosítékot a közönségnél és a műsor készítőinél is, hogy könnyen lehet, hogy Perry helyére más ül be a bunkó beszólásai miatt. 

A 38 éves Katy Perry, amerikai popénekesnő több versenyzőt is csúnyán megalázott.

Két versenyzőnél, akik nehezen találtak kapcsolatot a Hollywood Week duettkörében, a popsztár pl. megjegyezte, hogy a 25 éves Carina DeAngelo és a 25 éves Nutsa Buzaladze által adott előadás "alulmúlta az elvárásokat".

"Szerintem egyszerűen megtört az energia mindkettőtök között, és így szerintem nem tudtátok átadni egymásnak azt az energiát, amire mindkettőtöknek szüksége lett volna. Amit mindketten megérdemeltetek volna. Szerintem mindketten jobbak vagytok ennél az előadásnál"

 -mondta Perry.

A rajongók nem reagáltak jól arra, hogy Perry ilyen gyorsan kezelte a helyzetet, miután a "California Girls" énekesnőjét azzal is vádolták, hogy "anyaként megszégyenített" egy másik versenyzőt, Sara Beth Liebe-t. A 25 éves anyuka a vasárnapi műsor alatt hirtelen kilépett az "American Idol"-ból, bár azóta azt állította, hogy ennek semmi köze Perry megjegyzéséhez.

"Katy annyira bunkó és lekezelő a versenyzőkkel, kivéve, ha egy férfi cukiságról van szó, akkor úgy viselkedik, mint egy tinédzser bolond"

- kommentálta egy felhasználó a keddi show után a műsorvezető Ryan Seacrest által megosztott fotót.

A közösségi média felhasználó ezután azt állította, hogy egy versenyző a "Dark Horse" énekesnője miatt lépett ki - valószínűleg Sara Beth-re célozva.

Egy másik felhasználó elárulta, hogy kikapcsolták az "American Idolt" a kedd esti műsor alatt.

"Nevetséges volt, a zsűritagok kufárkodása... a versenyzők nem tudták a szöveget, NEM profik, és bömbölő idióták. ELÉG, lehet, hogy megnézem az utolsó adást, de nem pazarolom az időmet arra, hogy a zsűritagok bébiszitterek legyenek".

"És a Katy Perry megjegyzései is durvák voltak"

- tette hozzá a felhasználó.

"Elvesztették az önkontrollt, a műsor most már mesterkélt, és ez sérti a nézőket is".

Mások megjegyezték, hogy sok "dráma" volt a duettkör alatt.

"Nem tudom, hogy tovább tudom-e nézni. Szeretném... de nem tudom".

Perry is elérzékenyült a keddi epizódban, miután egy másik versenyző hirtelen kiszállt, és egyedül hagyta duettpartnerét a színpadon. 

Perry azóta van górcső alatt, amióta a Sara Bethnek tett megjegyzése vírusként terjed. A meghallgatási forduló során a versenyző meglepte a zsűrit, amikor megtudták, hogy 25 éves, háromgyermekes anyuka. Perry megjegyezte, hogy olyan fiatalnak néz ki, és elájult.

"Ha Katy lefekszik [sic] az asztalra, azt hiszem, elájulok!"

 -mondta Sara Beth.

Perry erre azt válaszolta:

"Édesem, te már így is túl sokat feküdtél az asztalon!"

A rajongók úgy tűnt, hogy a "anyaszégyenítő" megjegyzést nem értik, és Sara Beth a közösségi médiában reagált rá.

"A meghallgatásom elején, mielőtt énekeltem volna, megemlítettem, hogy három gyermekem van és fiatal anyuka vagyok, erre Katy Perry egy viccet mondott, ami nem volt kedves".

Sara Beth folytatta:

"Kínos volt, hogy ez a tévében volt, és bántó volt,de ennyi. Meg akartam ragadni az alkalmat, hogy elmondjam, hogy szerintem a nők támogatása és felemelése más nőknek nagyon király, és szerintem az anyaszégyenítés szuper béna, és szerintem elég nehéz anyának lenni, és elég nehéz nőnek lenni önmagában is."

Perry maga is édesanyja a kétéves Daisy Dove-nak, akit vőlegényével, Orlando Bloommal nevelnek. 2019-ben jegyezték el egymást, de hivatalosan még nem kötötték össze az életüket.

Sara Beth kedden az Instagramon vetett véget az "anyaszégyenítő" incidensnek.

"Nincs más mondanivalóm ebben az ügyben. Még csak nem is vagyok dühös" - írta. "Ha néznéd a videóimat, tudnád, hogy nem is vagyok dühös. Csak próbálok zenét csinálni". 

Majd így folytatta:

"Nem kértem, hogy bármi is történjen ebből. Ez nem egy csel volt a részemről. Ez nevetséges... már túl vagyok rajta. Nincs tovább."

Annak ellenére, hogy úgy döntött, elhagyja a műsort, úgy tűnik, Sara Beth zenei karrierje folytatódhat. Az Instagramján nem sokkal az ABC sorozatából való kilépése után elárulta, hogy "felkeresték meghallgatásra" - írja a Fox News. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás