promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry könyörtelenül mély dekoltázsa nem sokat hagy a képzelet számára
Borítókép:  Instagram.com/KatyPerry (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár hónapja arról cikkezett a sajtó, hogy Katy Perry jobb szeme szó szerint kísértetiesen viselkedett egy koncert alkalmával, most azonban az 56. Country Music Awards gáláján szolgáltatott beszédtémát a 38 éves énekesnő, ezúttal a mélyen dekoltált ruhájával.

Katy Perry a jelenkori popzene egyik legkiemelkedőbb alakja, és még mindig elképesztő formában van. Az 1984-ben született énekesnőről folyamatosan cikkez a bulvársajtó, nem volt ez másként pár héttel ezelőtt sem, amikor virális videó lett abból, hogy az egyik szeme nemes egyszerűséggel bedobja a törölközőt. Különböző elméletek születtek arról, hogy mi lehetett a baj: egyesek szerint az elképesztő mennyiségű smink volt a ludas, mások egy esetleges betegség tüneteire tippeltek.

Most azonban Orlando Bloom menyasszonya egy olyan ruhát villantott a CMA díjátadóján, aminek láttán mindenki csak pislogott. Az átadót egyébként a Nashville-i Bridgestone Arénában rendeztek meg.

A lélegzetelállító estélyi egy farmeranyagból készült Marques’Almeida ruha, alul különleges masnival kiegészítve. A népszerű énekesnő alakja még mindig vadító, az alábbi ruha pedig karcsú alakját is kidomborította. A leghevesebb beszédtémát viszont egyértelműen a mély dekoltázsa szolgáltatta, ami finoman szólva lesokkolta a díjátadó és az internet népét egyaránt. Az énekesnő ötödik, egyben eddigi legutolsó stúdióalbuma egyébként a Smile címet kapta és 2020-ban jelent meg, amelyet a kritikusok eléggé lehúztak, miszerint klisés, és nincs túl sok mondanivalója. Hát, a CMA gálán viselt estélyijét ugyanezzel nem igazán lehet megvádolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás