promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eva Longoria extrém ruhája mindenkinél kiverte a biztosítékot, túlvállalta magát a színésznő?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Született feleségek sztárja gyönyörűen nézett ki, de nem volt túl szerencsés a ruhaválasztása.

Eva Longoriát a legtöbben minden bizonnyal a nagy sikerű Született feleségek című sorozatból ismeri, amiben 8 évadon keresztül alakította Gabrielle Solis karakterét. Az évek, évtizedek alatt több filmben is feltűnt, hiszen szerepelt a Dóra és az elveszett Aranyváros, Nehéz idők, Csak a testeden át!, illetve egyebek között A testőr című filmekben is, de sajnos sosem lett belőle igazi mozisztár, hiába hitték sokan, hogy azzá fog válni.

A gyönyörű Eva Longoria jelenleg is aktív, ráadásul nem csak a kamerák előtt, hiszen rendszeresen rendez. Most kerül bemutatásra a legújabb filmje, a Flamin' Hot, ami a csípős Cheetos feltalálásáról szól, és állítólag elég jó lett, szóval ezek alapján nagyon bevált a színésznőnek, hogy mellékvágányon rendezőnek állt – de ettől függetlenül még mindig leginkább a szépségéről híres, rengeteg márkával dolgozik együtt.

Eva Longoria is ott volt Cannes-ban, ráadásul nem akármilyen ruhakölteményben hívta fel magára a figyelmet a vörös szőnyegen.

A világsztár egy elég extrém, helyenként áttetsző ruhában jelent meg az eseményen, és ugyan csodaszép volt, mégis sokan kiakadtak rajta, mivel nagyon bevállalósnak akart tűnni, de a ruhaköltemény alatt volt biztonsági okokból egy testszínű ruharéteg is, ami teljesen eltakarta az intimebb testrészeit – így pedig egyesek szerint már semmi értelme nem volt a vagány szerelésnek, túlvállalta magát a híresség.

Itt lehet megnézni az Eva Longoriáról készült képeket – persze csak saját felelősségre, mivel még úgy is elég forrók, hogy szinte semmit sem mutatnak:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás