promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis barátnője tangában mutatta meg a csodás fenekét, míg Eva Longoria a melleivel hódít – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egzotikus szépséget, Mai Cu OnlyFans-modellt pedig kívánatos fehérneműben láthatjátok.

Curtis és Majka szakmai különválása beindította a média figyelmét, és közben felröppentek olyan pletykák is, hogy a rapper és Barnai Judit már nem alkotnak egy párt. Biztosan voltak nekik is problémáik az utóbbi időben, azonban nem mentek szét. Ez jól bizonyítja, hogy azóta bőven osztottak meg közös képeket az Isntagram-oldalukon. Barnai Judit ráadásul azt is megmutatta a követőinek, hogy milyen elképesztően dögös tangában.

Eva Longoriát tényleg a fél világ ismeri - a Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő leghíresebb szerepe Gabrielle Solis karaktere az ABC csatorna sorozatában, a Született feleségekben. A sztár imádja fürdőruhában megmutatni magát, ezért is szokott mindig feltűnni a válogatás rovatunkban. Most újra elhagyta az egyrészest és bikiniben tündököl.

Végül érkezzen egy igazán egzotikus lány, Mai Cu, aki Thaiföldről származik. Amelyik rajongó többet szeretne belőle látni, az mindenképpen keresse fel az OnlyFans-oldalát. Mai Cu ráadásul szingli, szóval még keresi az igazit. Fehérneműben egyszerűen vadítóan néz ki.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás