promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig lehet felismerni a Trónok harca dögös sztárját ezeken a friss lesifotókon, mi történt Emilia Clarke-kal?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friss lesifotók jelentek meg a Trónok harca Daeneryséről, Emilia Clarke-ról.

2011-től 2019-ig futott gigantikus sikerrel a Trónok harca című, elég durva fantasy sorozat, amiben voltak sárkányok, csaták, sokkoló halálesetek és pucérkodás is bőven. Az alkotás közönségkedvenc karaktere az Emilia Clarke által megtestesített Daenerys volt, de a végére sokak szerint nagyon elrontották a készítők a történetét, ez pedig rendesen feldühítette a rajongókat.

Emilia Clarke a Trónok harcának köszönhetően hatalmas sztár lett, szerepelt egy Terminátor filmben, csatlakozott a Star Wars univerzumhoz a Han Solo különfilmben, ráadásul hamarosan az egyik Marvel sorozatban, a Secret Invasionben is feltűnik majd Samuel L. Jackson oldalán – vagyis továbbra is nagy projekteket kap, Hollywood egyáltalán nem felejtette el a csinos színésznőt.

A minap friss lesifotók kerültek ki az internetre Emilia Clarke-ról, aki éppen Londonban sétálgatott, és élvezte a jó időt – és ugyan természetesen most is gyönyörű volt, de sokak szerint alig lehetett felismerni őt, annyit változott az utóbbi időszakban.

A jelenleg 36 éves Emilia Clarke most is több új projekten ügyködik, és még a komoly egészségügyi problémái sem tudják meggátolni őt abban, hogy továbbra is színészkedjen, és boldoggá tegye a rajongóit. A világsztárnak állítólag két agyvérzése volt, rettenetes dolgokat kellett átélnie, de erős, és próbálja kihozni a maximumot az életéből, hiszen jól tudja, hogy minden perc kincset ér.

Itt lehet megnézni a friss lesifotókat Emilia Clarke-ról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás