promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla és Lékai-Kiss Ramóna sem hagyta ki A kis hableány budapesti díszbemutatóját
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kis hableány budapesti bemutatóján többek között Lékai-Kiss Ramóna, Megyeri Csilla és Gelencsér Tímea is ott voltak.

A Disney az utóbbi években sorra előveszi a régi, klasszikus meséit, és megcsinálja őket új, csillogó-villogó élőszereplős változatban. Ezek az alkotások általában hatalmas anyagi sikert érnek el, rengeteg nézőt érdekelnek, így nincs oka fékezni a stúdiónak. Meg is érkezett A kis hableány, amit csütörtök óta vetítenek a magyar mozik – itt lehet megnézni a szinkronizált előzetest:

A kis hableány sokak gyerekkori kedvence, a hazai sztárok között is szép számmal akadnak olyanok, akiknek fontos volt annak idején ez a mese, és talán még most is az. Érthető módon az új változat is érdekelte őket, így összegyűltek Budapesten a Disney sikervárományos alkotásának díszbemutatójára – az eseményen megjelent a magyar celebvilág színe-java, igazi sztárparádé volt.

Az élőszereplős A kis hableány budapesti premierjén ott volt többek között Lékai-Kiss Ramóna, Megyeri Csilla, Gelencsér Tímea, Som-Balogh Edina, Szabó Erika, Kocsis Tibor, Vastag Csaba, Papp Annamária, Oláh Gergő, Zdroba Patrik, Köböl Anita, Csondor Kata, Viczián Viktória, Klajkó Szandra, Oszvald Marika, Stana Alexandra, Dobai Attila, Lil G, Singh Viki, Vásáry André és Radics Gigi is.

Ebből is látszik, hogy a Disney szuperprodukciója sikerre van ítélve, hiszen rengeteg magyar sztárt érdekelt, és valószínűleg tetszett is nekik a film, mivel a stúdió rengeteg pénzt költött rá és semmit sem bízott a véletlenre – itt lehet megtekinteni A kis hableány budapesti díszbemutatójáról készült képeket, amiket Trenka Attila csinált:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás