promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig takarja valami Kate Beckinsale felsőtestét, hatalmas botrányt okozott a színésznő a vörös szőnyegen
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kate Beckinsale köves, áttetsző ruhája volt Cannes fénypontja.

Kate Beckinsale egy ismert színésznő, de ha teljesen őszinték akarunk lenni, akkor elmondhatjuk, hogy valószínűleg nem a tehetségével hagyott igazán mély nyomot maga után a közönségben, hanem inkább a szépségével, hiszen sokak szerint ő Hollywood egyik legellenállhatatlanabb embere. Szerepelt az Underworld-szériában, illetve a Van Helsingben és a Pearl Harborben is, de valószínűleg az Adam Sandler-féle Távkapcs című komédiából rémlik sokaknak az arca.

Az utóbbi években nem alkotott maradandót a csinos színésznő, ami azért is lehet, mert valahogy nem kap olyan ajánlatokat, amikben igazán kibontakozhat, így leginkább a magánéletével foglalkoznak az emberek, hiszen folyton azt találgatják a bulvárlapok, hogy éppen kivel kavar a 49 éves világsztár – nemrég a híres komikussal, Pete Davidsonnal is összehozták őt, de ha igaz is volt, akkor már rég vége szakadt a románcnak.

Kate Beckinsale legutóbb azzal hívta fel magára az emberek figyelmét, hogy egy elég áttetsző, kövekkel díszített, kifejezetten bevállalós ruhában jelent meg Cannes-ban a vörös szőnyegen, és ugyan sokak szerint észveszejtően dögös volt, mégis többen kiakadtak, amiért ilyen sokat mutató ruhakölteményt választott magának.

Kate Beckinsale csábító és elegáns volt a világoszöld szerelésében, ami valóban egész sokat mutatott belőle, hiszen alig takarta valami a színésznő felsőtestét. Ennek mondjuk elég sokan örültek, mivel ezzel ő volt Cannes fénypontja, de lehet, hogy valóban szerencsésebb lett volna számára egy picit szolidabb ruha, hogy elkerülje a botrányt.

Itt lehet megnézni, milyen is volt Kate Beckinsale Cannes-ban:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás