promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kylie Minogue visszatért, és dögösebb, mint valaha - Így néz ki most a világsztár, aki új dalt hozott nekünk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kylie Minogue most sem okozott csalódást, igazi bulislágert hozott nekünk.

A csodálatos Kylie Minogue még a '80-as években robbant be a köztudatba olyan slágerekkel, mint például a „The Loco-Motion”. Ugyan néha-néha eltűnik pár évre, de utána újult erővel tér vissza és olyan ütős dalokat hoz, amik egyből meghódítják a slágerlistákat – gondoljunk csak bele, hogy a 2001-es „Can't Get You Out of My Head” is milyen sokáig a rádiók kedvence volt, Magyarországon most is rendszeresen pörgetik.

Kylie Minogue színésznőként is kipróbálta magát az évtizedek alatt, a hazai nézők minden bizonnyal a Street Fighter című filmből emlékeznek rá a leginkább, hiszen Jean-Claude Van Damme miatt rengetegen látták itthon azt az alkotást.

Úgy tűnik, hogy a jelenleg 54 éves Kylie Minogue számára véget ért a pihenés, eljött az ideje, hogy új fejezet kezdődjön a karrierjében, ezért most elhozta nekünk a „Padam Padam” című, rendkívül ritmusos és menő dalt, ami biztos, hogy igazi bulisláger lesz hamarosan. Az énekesnő egészen elképesztően néz ki a szerzeményhez készült klipben, vörös ruhában babonáz meg mindenkit – itt lehet megtekinteni a világsztár visszatérését:

Nem csupán az új dala megjelenése okoz izgalmakat Kylie Minogue életében, hiszen nemrég piacra dobott egy bort is, ami akkora érdeklődést váltott ki az emberekből, hogy a bolt előtt hosszan kígyózott a sor, olyan sokan akartak vásárolni belőle – az énekesnő is ott volt, felvételek is készültek róla, amik alapján fantasztikusa néz ki egy átlagos hétköznapon is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás