promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titánok találkozása: III. Károly király lepacsizott David Beckhammel, akinek fülig ért a szája
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Londonban történt meg a nagy találkozás.

Május 6-án lezajlott III. Károly király koronázási ceremóniája, és ezzel új korszak kezdődött a brit királyi család életében. Az eseményen szinte mindenki ott volt, de Harry herceg sokak meglepetésére nem vitte el magával a feleségét, Meghan Markle-t, ezt pedig állítólag senki se bánta, hiszen nem igazán kedvelik őt, és ezzel valószínűleg minden érintett tisztában van – Meghan elvileg otthon maradt a gyerekekkel.

Meghan Markle és Harry herceg a minap nagy botrányt kavartak, mikor azt állították, hogy fotósok üldözték őket agresszíven, és majdnem súlyos autóbalesetet szenvedtek. Az őket szállító taxisofőr és a fotósok szerint ez egyáltalán nem igaz, így a páros ismét komoly slamasztikába került – sokan egyenesen gusztustalannak tartják, hogy ilyen dologgal próbáltak szimpátiát kicsikarni az emberekből.

Közben III. Károly király aktívan képviseli a brit királyi családot a különböző eseményeken, nemrég például Londonban járt egy brit design rendezvényen, ahol nem mással pacsizott le, mint minden idők egyik leghíresebb focistájával, David Beckhammel, aki hatalmas vigyorral az arcán fogott kezet az uralkodóval.

Igazi titánok találkozásáról van szó, hiszen III. Károly király egy egész birodalom vezére, David Beckham pedig annak idején a focipályákat uralta az elképesztő tehetségével, szóval már-már történelmi jelentőségűnek nevezhető a dolog.

Itt lehet megnézni pár felvételt az eseményről, ahol összefutott III. Károly király és David Beckham – sőt, még a híres amerikai színész, Woody Harrelson is ott volt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás