promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig takarja valami Megan Fox mellkasát, teljes mellbedobással érkezett egy eseményre a színésznő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox elég bevállalós volt, az biztos.

Megan Fox gyakorlatilag a Transformers óta egy igazi szexszimbólum, mondhatjuk, hogy a neve egyet jelent a dögösséggel. Jelenleg is aktív színésznőként, de sokak szerint nem a megkérdőjelezhetetlen tehetsége, hanem sokkal inkább az ellenállhatatlan nőiessége miatt kapja a szerepeket – az biztos, hogy ő nem egy Meryl Streep, de azért egyáltalán nem olyan pocsék, mint amilyennek sokan beállítják.

Nemrég hatalmas botrány volt abból, hogy Megan Fox hirtelen, magyarázat nélkül szakított a vőlegényével, Machine Gun Kellyvel, majd letörölt mindent az Instagram profiljáról, amin amúgy már több, mint 20 millió követő van. A rocksztár sem mondott semmit erről, de mostanra kiderült, hogy sikerült megmenteni a kapcsolatukat, csak sok-sok párterápiára volt szükségük, hogy újból felépítsék a bizalmukat.

A békülést bizonyítja az is, hogy Megan Fox Machine Gun Kellyvel jelent meg New York-ban a Sports Illustrated eseményén, ahol a színésznő extra bevállalós volt, ugyanis olyan ruhát választott magának, ami alig takarta a mellkasát, így látványos dekoltázzsal babonázta meg az embereket – tényleg nehéz lehetett nem a világsztárra fókuszálni.

Megan Fox egyszerűen fantasztikusan nézett ki, valószínűleg mindenki Machine Gun Kellyt irigyelte egész este, hiszen az énekes az a szerencsés, aki minden egyes reggel a színésznő mellett ébredhet fel.

Itt lehet megnézni pár felvételt a Sports Illustrated eseményéről, amin Megan Fox tényleg úgy nézett ki, mint egy igazi, megtestesült álom:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás