promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan fantasztikus Batman szettet hoz a Lego, hogy attól minden rajongónak könnybe lábad a szeme
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy különleges Denevérbarlang szettel kedveskedik a Lego a Batman rajongóknak.

Batman minden idők egyik legikonikusabb képregénykaraktere, nem csoda, hogy már több évtizede folyamatosan filmek készülnek a főszereplésével. Ő a DC egyik legfontosabb figurája Superman mellett, és ez bizonyos szinten Tim Burton 1989-es filmjének köszönhető, hiszen olyan sikeres alkotásról van szó, hogy azóta is emlékeznek rá az emberek, és rendszeresen újranézik – sőt, egyesek szerint azóta se készült jobb Batman film, bár Christopher Nolan A sötét lovag-trilógiája azért árnyalja egy kicsit ezt a dolgot.

A Lego már készített elég sok Batman szettet, amiket általában imádtak a rajongók. Még egy Lego Batman animációs film is készült, szóval nagy becsben tartják a karaktert a Lego-nál. Az is bizonyítja ezt, hogy nemrég bejelentették, hogy egy egészen elképesztő szettet hoznak a rajongóknak – akiknek rendesen a zsebükbe kell nyúlniuk, de ahogy mondani szokták: a minőséget meg kell fizetni.

Június 8-án jelenik meg az 1992-ben bemutatott Batman visszatér által inspirált Lego Batman Denevérbarlang árnyékdoboz 76252, ami összesen 3981 építőelemből áll, és 7 minifigura jár hozzá – köztük természetesen ott van maga Batman, a Macskanő és Pingvin is, szóval az összes jelentősebb, filmből ismert karakter helyet kapott a szettben.

A megjelent termékképek alapján igazán fantasztikus lesz ez a szett, hiszen tele van érdekes aprósággal, és rendkívül jól is néz ki. Az ára elvileg 169.990 Ft lesz, szóval tényleg nem éppen egy olcsó darab, de az biztos, hogy egy speciális darabról van szó, ami igazi telitalálat, főleg a rajongók számára – itt lehet megnézni róla pár felvételt, hátha valaki gyönyörködne benne:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás