promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Melissa McCarthy, a szeretve gyűlölt komikusnő, aki Budapestet is felforgatta
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kis hableány premierjén készültek friss felvételek Melissa McCarthy-ról.

Melissa McCarthy a 2010-től egészen 2016-ig futó Mike és Molly című nagy sikerű sorozat bemutatása után a mozikat is meghódította 2011-ben, ugyanis szerepelt a Koszorúslányok című elborult vígjátékban, és minden egyes jelenetet ellopott, amiben feltűnt. Az alakításáért sokak meglepetésére Oscar-díjra jelölték, onnantól kezdve pedig nem volt megállás számára, igazi világsztár lett.

2013-ban hatalmasat robbantott Melissa McCarthy, ugyanis abban az évben a Személyiségtolvaj, Másnaposok 3 és a Női szervek című komédiákban is szerepelt, majd jött később a Tammy, és 2015-ben A kém, amiben Jason Statham mellett tűnt fel – sokak szerint ez máig a legjobb filmje, és persze nemcsak azért, mert részben Budapesten forgatták.

Melissa McCarthy az utóbbi években egy mondhatni szeretve gyűlölt komikusnő lett, hiszen általában mindent megtesz azért, hogy mi nevessünk, de néha fájdalmasan gagyi filmekben szerepel, amiket jobb egyből elfelejteni – most viszont egy izgalmas lehetőséget kapott.

Melissa McCarthy alakítja Ursulát A kis hableány élőszereplős változatában, amit május 25-én mutatnak be a magyar mozik.

Sokan várják már, hogy mit alkotott a Disney, bár elég nagy a botrány az alkotás körül, ugyanis nem mindenki fogadta el a főszereplőt – de ettől függetlenül elég esélyes, hogy hatalmas sikert fog aratni a film.

A minap megvolt Londonban A kis hableány premierje, amin természetesen Melissa McCarthy is ott volt, ráadásul csodálatosan nézett ki – bár a különleges cipője sokakat meglepett a kommentek alapján:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás