promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan lefogyott a Mike és Molly pocakos sztárja, rá se lehet ismerni most a mókás színészre
Borítókép:  imdb.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a Mike és Molly népszerű színésze, aki szinte teljesen átalakult az utóbbi években.

Magyarországon is nagy sikerrel futott a Mike és Molly című komédia sorozat, amiben megismerhettük egy túlsúlyos pár bohókás hétköznapjait. A szériát rengetegen imádták a humora miatt, meg persze azért is, mert az egyik főszereplő nem más volt, mint az Oscar-jelölt Melissa McCarthy, aki hatalmas világsztár lett az utóbbi években – a Mike és Molly 2016-ban ért véget 6 évad után, itt lehet megtekinteni belőle egy vicces poénösszeállítást:

Persze ahhoz, hogy a Mike és Molly igazán jó legyen, kellett egy remek partner is Melissa McCarthy mellé, így került a képbe Billy Gardell, aki tökéletesen hozta az elhízott rendőr figuráját. A kétszeres Emmy-jelölt színészt az imént említett sorozaton kívül a Tapló Télapóból, illetve a Bob szereti Abisholát című szériából is ismerheti a magyar közönség – de azt sokan nem tudják, hogy 2-3 éve elképesztően megváltozott.

Amikor a koronavírus-járvány kitört, Billy Gardell extrán veszélyeztetett volt a közel 160 kilós súlya és a cukorbetegsége miatt, így eltökélte, hogy drasztikus változást eszközöl az életén: kés alá feküdt, diétázni és mozogni kezdett, teljesen átalakította a rutinját, így az utóbbi években nagyjából 60 kilótól sikerült megszabadulnia – és most boldogabb, mint valaha.

Billy Gardell jelenleg 53 éves, élete talán legjobb formájában van, aktívan dolgozik és nagyon sikeres. Valószínűleg nagyon hiányzik neki a Mike és Molly, hiszen az volt az eddigi pályafutásának legnagyobb dobása, de a Bob szereti Abisholát most is nagy sikerrel fut, szóval nincs oka panaszra.

Így néz ki manapság Billy Gardell, aki rengeteget fogyott, és egészen felismerhetetlen lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás