promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp visszatérését 7 percig állva tapsolta a közönség, újra a csúcson A Karib-tenger kalózai sztárja
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Depp új filmje és alakítása elképesztő sikert aratott.

Miután az exfelesége, Amber Heard bántalmazással vádolta Johnny Deppet, a színésztől teljesen elfordult Hollywood, nem kapott normális szerepeket és kiközösítették őt. A világsztár tavaly bíróságra vitte a színésznőt becsületsértés miatt, és végül sikerült megnyernie a pert, így kiharcolt magának egy újabb esélyt, miután kiderült az igazság – de azt kijelentette, hogy nem fog szerepelni újabb A Karib-tenger kalózai filmekben, miután hátat fordított neki annak idején a Disney úgy, hogy szinte meg se hallgatták az ő oldalát a botránnyal kapcsolatban.

A legtöbben tárt karokkal fogadták vissza Johnny Deppet, akit sokan mindig is ártatlannak véltek, viszont akadtak olyanok is, akik még mindig bántalmazónak tartják őt, hiába nyerte meg a pert. Ezért is kavart nagy port, hogy ő is elment az új filmjével a Cannes-i Filmfesztiválra, de végül nem volt balhé, sőt, olyan elismerésben részesült, amiben csak ritkán szoktak ezen az eseményen.

A Maiwenn által rendezett Jeanne du Barry című, kosztümös történelmi dráma vetítése után a közönség 7 percen keresztül állva tapsolta az alkotást és Johnny Deppet is, aki XV. Lajos francia király alakítja a filmben, ráadásul állítólag fantasztikusan – ennél jobb visszatérésre nem is számíthatott a színész.

Magyarországon az eddigi információk szerint október 12-én mutatják be a Jeanne du Barry című filmet, amit ezek alapján érdemes lesz megnézni, hiszen nemcsak remek, hanem Johnny Depp is remekel benne, így könnyen lehet, hogy ez új löketet ad majd a karrierjének, és ismét nagy produkciókban láthatjuk őt a jövőben.

Itt lehet megnézni az eseményről készült képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás