promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valójában ezért rúgták ki Megan Foxot a Transformers folytatásából – 10 érdekesség
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma van a Transformersből ismert Megan Fox születésnapja, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Megan Fox tiniként ellopott egy sminkszettet, amiért állítólag azt a büntetést kapta, hogy karácsonyi ajándékokat kellett csomagolnia a boltban.

2. Nagyon fél a repüléstől Megan Fox, a levegőben mindig Britney Spears zenéjét hallgatja, hogy megnyugodjon – hisz benne, hogy nem hallhat meg, amíg Britney szól a fülében.

3. Megan Fox annyira rajong Marilyn Monroe-ért, hogy a karjára tetováltatta a színésznő arcát – de végül levetette, mert úgy érezte, hogy a tetoválás bevonzza, hogy hasonló sorsra jusson.

4. Csupán 15 éves volt Megan Fox, mikor statisztaként szerepelt a Bad Boys második részének egyik jelenetében.

5. Sokak szerint Megan Fox minden idők egyik legdögösebb színésznője, de ő nem így látja, rengeteg komplexusa van és egyáltalán nem tartja magát szépnek.

6. Megan Fox elmondása szerint a 2009-ben bemutatott Ördög bújt beléd című horror-komédia a kedvenc saját munkája.

7. Egészen hihetetlen, de Megan Fox fél a papírtól – vagyis pontosabban: a papír száraz érintésétől, teljesen ki tud borulni tőle.

8. Megan Fox annyira imádja a képregényeket, hogy nemcsak olvassa őket, de még rajzolni is szokott – gyerekként kezdődött nála ez a rajongás.

9. Az 1939-ben bemutatott Óz, a csodák csodája című klasszikus miatt szeretett volna színésznő lenni Megan Fox – 4-5 éves korában eltökélte, hogy ez lesz a hivatása.

10. Megan Fox Hitlerhez hasonlította a Transformers filmek rendezőjét, Michael Bay-t a forgatáson megkövetelt szigor miatt, ez pedig annyira kiakasztotta az embereket Hollywoodban, hogy kirúgták a színésznőt – a harmadik részben már nem ő szerepelt.

Nézd meg galériánkat Megan Foxról, aki ma lett 37 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás