promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Bosworth 40 évesen szebb, mint valaha, csak úgy ragyog fürdőruciban a Superman visszatér sztárja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kate Bosworth megint emlékeztet minket arra, hogy ő Hollywood egyik legszebb színésznője.

Elképzelhető, hogy a magyarok többsége nem ismeri Kate Bosworth nevét, de az szinte teljesen biztos, hogy az arcát igen, hiszen ő egy igazán feltűnő szépség. A színésznő olyan alkotásokban szerepelt az eddigi pályafutása során, mint például a Superman visszatér, Sorsdöntő nyár, Szalmakutyák, Harcban élve vagy a 21 - Las Vegas ostroma, szóval láthattuk őt pár sikerfilmben.

Kate Bosworth jelenleg 40 éves, és rendkívül aktív színésznőként, hiszen csupán 2022-ben 5 filmben és 1 sorozatban szerepelt, de erre az évre is be van tárazva neki legalább 4 alkotás, szóval nincs megállás a számára – és ugyan az IMDb pontszámok alapján nem a legigényesebb filmekben láthatjuk őt manapság, azért még így is becsúszott neki a tavalyi év egyik legjobb horrorja, a Barbár.

Nemcsak színésznőként, hanem modellként is tevékenykedik a gyönyörű Kate Bosworth, ugyanis ő lett a Roxy új fürdőruha-kollekciójának arca, ennek örömére pedig készült is a főszereplésével egy izgalmas fotósorozat, amin helyenként szörfdeszkával pózol a fürdőrucis világsztár – és egyenesen ragyog a felvételeken.

Ha valakit érdekelnek Kate Bosworth fotói, itt lehet megtekinteni őket – a színésznő pedig ismét bebizonyította ezekkel a képekkel, hogy valóban ő Hollywood egyik legszebb színésznője, nagyon szerencsés a vőlegénye, Justin Long, hogy őt választotta:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás