promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túlságosan lecsúszott Voksán Virág bikini felsője, Balatonfüreden sem bírt magával a magyar lemezlovas
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Voksán Virág megint túl sokat mutatott magából a Balatonnál.

Voksán Virág hivatalosan is megnyitotta az idei bikiniszezont. A dekoratív lemezlovas április végén még Cipruson vakációzott, de a napokban visszatért Magyarországra, és egyből megrohamozta a magyar tengert. 

Nem túlzás azt mondani, hogy Virág ma már csak árnyéka régi énjének, hiszen a sok műtét és beavatkozás miatt szinte a felismerhetetlenségig alakíttatta át a testét. A dj többször is szerepelt a férfimagazinokban, 2006-ban az Év Playmate-je választáson első helyen végzett, és még Hugh Hefner 82. születésnapjára is meghívást kapott Las Vegasba.

Voksán Virág pár hónapja nosztalgiázott egy kicsit, mikor a közösségi oldalára felrakott egy 16 évvel ezelőtti képet magáról - ez volt az a fotó, amivel a CKM borítójára került.

A lemezlovas kebelcsoda tehát már a nyár előtt elkezdte élvezni a vízparti pihenést, a Közel-Keleten olyan képet is csinált magáról, amin eléggé lecsúszott a bikini felsője, de ez egyáltalán nem zavarta. Valószínűleg azért húzta le a melltartó pántját, hogy a napfürdőzés után ne maradjon csíkos a válla.

Ezek a képek igen mély betekintést nyújtanak Virág szilikonmellei közé, és a kommenteket olvasva úgy látszik, a követői tetszését elnyerte ez a látvány; természetesen ezt a villantós, pózolós sorozatot a Balatonon is folytatta.

Ciprus után Voksán Virág Balatonfüredre utazott, ahol ugyancsak eltöltött néhány kellemes napot. A dj-nek ebben az évben sem maradhatott ki a magyar tenger, és ha már idejött, nem hagyhatta ki a kötelező bikinis villantást sem.

Amikor éppen nem koktéllal a kezében, vagy ételekkel megpakolt asztallal fotózkodott, akkor kifeküdt a medence szélére, hogy ott pózoljon a kamerának. Az alábbi kép viszont nem sikerült a legjobban, hiszen a széles látószög miatt úgy tűnhet,

mintha Virágnak természetellenesen hosszú lábfeje lenne.

Az egyik kommentelő tréfásan meg is jegyezte, hogy 45-ös lába van, mire Virág tisztázta, hogy 38-as cipőket hord.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás