promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen mellek, feszes fenék: Voksán Virág közzétette férfimagazinos múltjának egy tüzes darabkáját
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Voksán Virág nyilvánosságra hozott egy képet a férfimagazinos múltjából.

Voksán Virág ma már csak árnyéka régi önmagának, gyakorlatilag össze nem lehet hasonlítani a mostani énjét azzal a modellel, aki 2006-ban az Év Playmate-je választáson 1. helyezést ért el. A magyar lemezlovas többször is szerepelt a férfimagazinokban, 2008-ban meghívták Hugh Hefner 82, születésnapi partijára Las Vegasbe, 2010-ben pedig egy kis időre Kiszel Tünde nyomdokaiba lépett, mikor saját naptárat adott ki egy különleges fotósorozattal.

Virág nemcsak a Playboy-ban, de a CKM-ben is pózolt hiányos öltözékben; most utóbbiból osztott meg egy darabkát a közösségi oldalán. Szó szerint tüzes fotót posztolt ki, amin a férfi követői legnagyobb örömére csupán egy apró bugyit, és egy magassarkú cipőt visel. Voksán Virág meztelen mellekkel és feszes fenékkel látható ezen a 16 évvel ezelőtti képen.

„Hát ilyen is volt”

- emlékezett vissza férfimagazinos korszakára a dj.

Ugyancsak 2007-ben indult be lemezlovasi karrierje, és azóta is DJ Flowerként löki a ritmust a bulikban. Elõször csak a felhajtás kedvéért kezdett el pózolni egy rendezvényen a dj pultban, aztán mikor érezte, hogy milyen energiákat szabadít fel benne, eldöntötte, hogy a modellkedés mellett profin fogja űzni ezt is. Általában electro-house-disco zenét játszik, néha azonban belekeveri a techno korszak basszusait.

Mondhatjuk, hogy Voksán Virág nemcsak Magyarországon, de külföldön is igen népszerű, hiszen több országba is hívták már az elmúlt 16 évben. Sokan fele ennyit sem érnek el még itthon ragadt dj-ként sem, de úgy látszik DJ Flowernek nagyon bejött az élet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás