promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolph Lundgren először mutatkozott nyilvánosan, mióta kiderült, hogy súlyos beteg
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dolph Lundgren titokban már 8 éve harcol a betegség ellen.

A jelenleg 65 éves Dolph Lundgren volt a '80-as, '90-es évek egyik legnagyobb akcióhőse, olyan alkotásokban alkotott maradandót, mint például a Rocky 4, Tökéletes katona vagy a He-Man - A világ ura, de az utóbbi években is aktív volt, egyebek között a The Expendables és az Aquaman című filmekben is feltűnt – most viszont egy szomorú dolog derült ki róla, ugyanis hosszú évek óta rákos, de ezt titkolta a világ elől.

Állítólag még 2015-ben diagnosztizáltak rákot Dolph Lundgrennél, akit meg is műtöttek, de 2021-ben azt mondta neki egy orvos, hogy nagyjából 2-3 éve lehet hátra. Ez persze nagyon szíven ütötte őt, de egy másik szakember visszaadta neki a reményt. A világsztár jelenleg is gyógyszeres kezelés alatt áll, és ha minden jól megy, akkor hamarosan sikerülhet legyőznie a betegséget.

A döbbenetes hír kikerülése után most először mutatkozott nyilvános helyen Dolph Lundgren, természetesen egy konditerem közelében kapták őt lencsevégre Los Angeles-ben. A színész remekül nézett ki, a felvételek alapján vele volt a menyasszonya, illetve a lánya is, akik minden bizonnyal nagyon aggódnak érte, hiszen nagyon szeretik őt.

Rengetegen kívántak Dolph Lundgrennek mihamarabbi gyógyulást és kitartást, sokan még csak nem is sejtették, hogy ilyen komoly harcot vív a színfalak mögött az izmos híresség – itt lehet megnézni a róla készült, friss lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás