promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a Jóbarátok sztárja egy átlagos hétköznapon? Lesifotók buktatták le a színésznőt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vásárlás után készültek lesifotók Courteney Cox-ról.

A Jóbarátok című komédia sorozat szinte egyik pillanatról a másikra szupersztárrá varázsolta a hat főszereplőt. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc utána több mozifilmben is szerepeltek – és ugyan egyértelműen Jennifer Aniston lett közülük a legnagyobb filmcsillag, azért Courteney Cox sem panaszkodhat a Sikoly-szériával a háta mögött.

Courteney Cox a pályafutása során olyan nagy sikerű filmekben tűnt fel a Sikoly-széria mellett, mint például az Ace Ventura vagy az Esti mesék. Előbbiben a zseniális Jim Carrey mellett láthattuk őt, utóbbiban pedig a magyarok egyik kedvenc komikusával, Adam Sandlerrel szerepelt együtt – Adam Sandler amúgy nemrég Jennifer Anistonnal közösen készítette el a Gyagyás gyilkosság 2 című krimi-vígjátékot a Netflix felkérésére.

A minap friss lesifotók készültek Courteney Cox-ról, akit éppen vásárlás után kaptak lencsevégre Malibun. A felvételek persze rögtön kikerültek az internetre, és sokan meglepődtek rajtuk, ugyanis a színésznő teljesen átlagosan néz ki a képeken, egyáltalán nem látszik rajta, hogy ő a világ egyik legismertebb arca.

Ezzel persze nincs is semmi gond, hiszen Courteney Cox is csak egy ember, szóval nem kell mindig úgy kinéznie, mintha egy divatmagazin címlapfotózására készülne, vagy egy vörös szőnyeges premierre. Amúgy is csak vásárolni ment, így lehetne több megértés is azokban az emberekben, akik negatív kommenteket írtak a lesifotókhoz – ráadásul az is benne van a pakliban, hogy csak így akart inkognitóban shoppingolni, hogy ne zaklassák őt a rajongók, a képek pedig lebuktatták őt.

Itt lehet megnézni a Courteney Cox-ról készült, friss felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás