promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül ment ki az utcára a Marvel vadító csinibabája
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A galaxis őrzői sztárja, Karen Gillan egyszerre stílusos és csábító.

A Marvel rajongók legnagyobb örömére végre bemutatták A galaxis őrzői harmadik részét, ami hatalmas siker lett, a kritikusok és a nézők többsége is egyetértett abban, hogy James Gunn és a csapata egy remek lezárást adtak a trilógiának – amiben természetesen visszatértek az eddigi főszereplők, vagyis Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Pom Klementieff és a Jumanji-szériából is ismert Karen Gillan is.

Karen Gillan mostanában elég sokszor került a figyelem középpontjába a bevállalós szettjeivel, hiszen a gyönyörű, vörös színésznő nem fél az esetenként egészen extrém ruháktól sem. Persze legtöbbször a filmjeivel kapcsolatos eseményekre csípi ki magát ennyire a híresség, hiszen a különböző vörös szőnyeges premierek és televíziós szereplések mondhatni megkívánják ezt.

A minap New York-ban készült pár friss felvétel Karen Gillanről, aki egy beszélgetős műsorban tette tiszteletét, ráadásul nem akármilyen szettben, ugyanis a halványlila ruhaköltemény alá úgy tűnt, hogy nem vett fel se felsőt, se melltartót, mindössze pár lánc takarta a mellkasát a blézer alatt – ezzel pedig megint sikerült mindenkit teljesen megbabonáznia.

Karen Gillan folyamatosan bizonyítja, hogy jelenleg ő Hollywood egyik legdögösebb színésznője, ráadásul még tehetséges is, így nem meglepő, hogy kapkodnak érte a stúdiók – hamarosan a zseniális Russell Crowe legújabb filmjében, a Sleeping Dogsban is szerepelni fog.

Így nézett ki Karen Gillan New York-ban, a fent ismertetett, bevállalós szettben:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás