promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig takarja valami a vörös Marvelhősnő mellkasát, brutálbevállalós ruhát vett fel a gyönyörű Karen Gillan
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Karen Gillan mindenkit megbabonáz az ellenállhatatlan szépségével.

A britek a Doctor Who című ikonikus sorozat, a magyarok pedig nagy valószínűséggel a Dwayne Johnson-féle Jumanji filmek miatt ismerik Karen Gillant, a gyönyörű skót színésznőt, akire annak idején a Marvel is felfigyelt, ugyanis már az első rész óta ő alakítja Nebula karakterét A galaxis őrzői-szériában – bár ott eléggé felismerhetetlen a kopasz, fekete szemű, kék bőrű, félig droid figura szerepében.

Karen Gillan Nebulaként igazi közönségkedvenc lett az utóbbi években, ráadásul egyre többen úgy gondolják, hogy jelenleg ő Hollywood egyik legdögösebb színésznője. A vörös bombázó csábító kinézete valóban egyre nagyobb figyelmet kap az emberektől, ami érthető, mivel a híresség egészen lenyűgöző ruhakölteményekben szokott megjelenni a különböző eseményeken – most is sikerült mindenkit lenyűgöznie.

Karen Gillan a minap Miami-ba ment népszerűsíteni A galaxis őrzői nemrég bemutatott 3. részét, ráadásul egy olyan ruhában, hogy attól mindenkinek leesett az álla, hiszen úgy tűnt, mintha csak egy laza, fekete kendő takarná a mellkasát – szinte csodának számít, hogy nem történt villantós „baleset” a bevállalós színésznővel, aki mindig fantasztikusan néz ki.

Természetesen most is álomszép volt az elegáns, de mégis dögös szerelésében Karen Gillan, akit hamarosan Russell Crowe mellett láthatunk a Sleeping Dogs című thrillerben, jelenleg pedig A galaxis őrzői 3-ban élvezhetjük a játékát a magyar mozikban is – bár ahogy fent említettük, tényleg nem igazán lehet felismerni őt Nebulaként a filmben.

Itt lehet megnézni Karen Gillant a bevállalós, észveszejtően nőies szettjében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás