promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss fotókon Johnny Depp exfelesége, aki hátat fordított Hollywoodnak és Európába költözött
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Madridban talált menedéket Amber Heard.

Tavaly az év egyik legnagyobb botrányát kavarta Johnny Depp és Amber Heard bírósági pere, amit rágalmazás és hitelrontás miatt indított a színész az exfelesége ellen. Annak idején a színésznő azzal vádolta meg A Karib-tenger kalózai-széria sztárját, hogy bántalmazta őt, ezért Hollywood teljesen hátat fordított a világsztárnak – végül Johnny Depp-nek adott igazat a bíróság.

Amber Heard a nagy port kavaró eset után elmondta, hogy nem ért egyet a döntéssel, de végül beletörődött, nem volt más választása. Ezek után mondhatni behúzta fülét-farkát, szinte semmit sem lehetett hallani róla, csupán annyit, hogy kiutálták őt Hollywoodból a per elvesztése után – Johnny Depp pedig újra szerepeket kapott, miután kiderült az igazság róla és az exfeleségéről.

Amber Heard nem igazán kap manapság munkát, sőt, még az is felmerült, hogy kivágják őt az Aquaman folytatásából a botrány után. Ezzel kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott a stúdió, de az biztos, hogy nem áll jól a színésznő szénája – nem csoda, hogy fogta magát és a gyermekét, majd elköltözött Hollywoodból és Madridban telepedett le, hogy új életet kezdjen.

A minap friss felvételek kerültek ki a hírességről, aki boldognak tűnik a képeken, mintha sikerült volna közel 1 év után elengednie a balhés esetet, ami örökre befeketítette a nevét Hollywoodban – itt lehet megnézni róla a fotókat, amik a spanyol fővárosban készültek róla:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás