promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Melanie Griffith arcával? Sokkolták a világot a színésznőről készült lesifotók
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Melanie Griffith árnyéka régi önmagának.

Az Oscar-jelölt Melanie Griffith egykor egy rendkívül népszerű, felkapott, gyönyörűnek tartott színésznő volt Hollywoodban, és olyan filmekben szerepelt, mint például a Dolgozó lány, Dugipénz, Felhők közül a nap vagy az Alapos gyanú. Sajnos az ő pályafutása is gödörbe került egy ideje, elég ritkán láthatjuk manapság filmekben, és egyelőre nem tűnik úgy, hogy ez változni fog – ennek az lehet az egyik oka, hogy egészen felismerhetetlen lett.

Amikor elrontott szépészeti beavatkozásokról beszélnek az emberek a világsztárokkal kapcsolatban, Meg Ryan mellett általában Melanie Griffith neve is felmerül, hiszen a jelenleg 65 éves színésznő arca teljesen átalakult, szinte eltűnt a mimikája és a természetes bája. Állítólag ezért sem szeretnek fele együtt dolgozni a rendezők, mivel már nem jön át annyira a tehetsége – ez pedig több, mint sajnálatos.

A minap friss lesifotók készültek Los Angeles-ben Melanie Griffith-ről, akiért rögtön el is kezdtek aggódni a rajongói, ugyanis furcsa sebek voltak a színésznő arcán és kezén, mintha balesetet szenvedett volna – bár voltak, akik szerint inkább egy újabb szépészeti beavatkozás nyomai láthatók rajta, de az igazság egyelőre még nem derült ki.

Az biztos, hogy egészen sokkoló ez a pár lesifotó Melanie Griffith-ről, hiszen valóban árnyéka a régi önmagának, mintha nem is a '80-as, '90-es évek népszerű világsztárja szerepelne rajtuk – pedig tényleg ő az, akármennyire is hihetetlen:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás