promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodálatosan néz ki a Star Wars sztárja, aki még Thort is meghódította: a gyönyörű Natalie Portman
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Natalie Portmanről Los Angeles-ben készültek friss felvételek.

Natalie Portmant még kisgyerekként ismerte meg a világ az 1994-es Léon, a profi című zseniális filmnek köszönhetően, majd úgy meghódította Hollywoodot, hogy az évek alatt igazi szupersztár lett belőle. Szerepelt a Star Wars előzménytrilógiájában, a V, mint vérbosszúban, a Thor-szériában és egyebek között a Fekete hattyú című drámában is, amiben olyan fantasztikus alakítást nyújtott, hogy Oscar-díjat kapott érte.

Legutóbb a tavaly bemutatott Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben láthattuk Natalie Portmant, aki ismét Jane Foster szerepében tündökölt, ráadásul úgy, hogy végre ő is szuperhős lehetett. Azóta nem igazán adott életjelet magáról a színésznő, de ez valószínűleg azért van, mert jelenleg is több izgalmas filmen és sorozaton dolgozik, szóval egyáltalán nem kell aggódniuk miatta a rajongóknak.

Natalie Portman a minap Los Angeles-ben járt, hogy a legújabb projektjét népszerűsítse, ami nem más, mint egy dokumentumfilm-széria, ami egy Los Angeles-i női focicsapatról, az Angel City Football Clubról szól – az eseményen döbbenetesen káprázatosan nézett ki a világsztár, szinte beragyogta az egész várost a szépségével.

Sokak szerint Natalie Portman Hollywood egyik legszebb színésznője, ezzel pedig nem igazán lehet vitába szállni az alábbi felvételek láttán, hiszen a híresség valóban felfoghatatlanul gyönyörű, és érthető módon bárhova megy, ott szinte biztos, hogy az összes tekintet egyenesen felé irányul:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás