promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez ruhája pont ott feszül, ahol kell, teljesen elvarázsolta New York-ot a szépségével
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez fantasztikusan néz ki 53 évesen.

Hosszú idő után újra egymásra talált Ben Affleck és Jennifer Lopez, ráadásul úgy néz ki, hogy most tényleg nagyon boldogok együtt, hiszen folyamatosan szerelmi fészkeket vásárolgatnak maguknak, és azon vannak, hogy többé semmi se álljon közéjük – sőt, állítólag még egy közös filmen is dolgoznak, ami valószínűleg sokkal jobb lesz majd, mint a Gengszter románc című 2003-as alkotásuk, ami valami rettenetes volt.

Hamarosan új albummal jelentkezik Jennifer Lopez, és állítólag tele lesz a lemez olyan dalokkal, amiket a szerelme, Ben Affleck inspirált, ráadásul nagyon őszinte szerzeményekről van szó. Persze nemcsak zenei fronton alkot a világsztár, ugyanis május 12-én érkezik Netflixre a legújabb filmje, az Anya, ami egy elég akciódús és izgalmas alkotásnak ígérkezik, amit semmiképp sem szabad majd kihagyni.

Jennifer Lopez a minap New York-ba látogatott az Anya című filmje miatt, és természetesen fotósok hada várta őt, hiszen akkora iránta az érdeklődés, hogy szinte minden egyes mozzanatáról cikkek készülnek Amerikában – nem lehet egyszerű az élete, de elég valószínű, hogy a sok-sok év alatt már megszokta maga körül a sajtó munkatársait és a rajongókat.

Jennifer Lopez egy fekete ruhát viselt New York-ban, és mindenki szinte elalélt a szépségétől, ugyanis olyan jó volt a ruhaköltemény szabása, hogy fantasztikusan kiemelte a híresség tökéletes alakját – itt lehet megnézni az 53 éves szupersztárról készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás