promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt még Berki Mazsi sem tudta kihagyni - Rengeteg magyar sztárt érdekelt a legújabb hollywoodi szuperprodukció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi és Lola is ott volt A galaxis őrzői 3. budapesti premierjén.

Végre megérkezett a magyar mozikba a Marvel legújabb szuperprodukciója, A galaxis őrzői 3. része, amiben természetesen visszatérnek a régi kedvenceink, ráadásul újabb kellemes karakterek is csatlakoznak hozzájuk. Az első kritikák alapján javarészt azt mondják az emberek, hogy a Marvel rajongók nem fognak csalódni – ezzel bizonyos szinten mi is egyetértünk, de nekünk nem nyerte el teljesen a tetszésünket a film:

Hatalmas az érdeklődés A galaxis őrzői 3. iránt, és ezt az is jól mutatja, hogy a budapesti premieren rengeteg magyar sztár tette tiszteletét, hiszen ők is kíváncsiak voltak Űrlord és a többiek harmadik, és egyben elvileg utolsó közös kalandjára – sőt, egészen meglepő módon olyan hazai hírességek is elmentek az eseményre, akik nem sűrűn szoktak megjelenni ilyen bemutatókon.

A galaxis őrzői 3. budapesti premierjén többek között Berki Mazsi, Tabáni István, Geszler Dorottya, Galambos Péter, Somhegyi Krisztián, Viczián Viktória, Dobai Attila, Trap Kapitány, Lotfi Begi, Papp Annamária, Békefi Viktória, Farkas Franciska, Tihanyi Péter, Csondor Kata, Pál Tamás, Járai Márk és Lola is ott voltak, szóval tényleg rengeteg hírességet érdekelt a film.

Ha valakit érdekelnek A galaxis őrzői 3. részének budapesti premierjén készült felvételek, itt lehet őket megtekinteni, szinte az összes magyar sztár mosolyog rajtuk és boldogan várja, hogy végre láthassa a Marvel legújabb dobását – a képeket Trenka Attila készítette:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás