promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa harisnyájának látványával lehetetlenség betelni, szívdöglesztő a popsztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa szépsége egyszerűen páratlan.

Dua Lipa hosszú évek óta kiemelkedő alakja a popvilágnak, hiszen tehetséges, gyönyörű, a dalai pedig olyan fülbemászóak, hogy nem véletlenül lesz szinte az összesből gigasláger. A csinos híresség persze nemcsak a zenében, hanem a divatban is nagyot szokott alkotni, rendszeresen kérik fel őt a legnagyobb márkák, tervezők, hogy viselje a ruháikat a különböző eseményeket.

Legutóbb a MET Gálát ragyogta be a fantasztikus Dua Lipa, aki úgy nézett ki, mint egy igazi hercegnő. Rengeteg olyan ruhaköltemény volt az eseményen, amikkel az volt a cél, hogy mindenki kizárólag azokra figyeljen, semmi másra, de az emberek mégis végig Dua Lipa ellenállhatatlan nőiességével voltak elfoglalva – szóval ez is csak azt bizonyítja, hogy ő a legcsodálatosabb.

Dua Lipa most nem egy hatalmas divatshow-n, hanem a nyílt utcán, New York-ban is szinte megállította a forgalmat a szépségével, ugyanis harisnyában villantotta meg a kecses lábait, ez pedig elég volt ahhoz, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája – folyton rá kell jönnünk arra, hogy tényleg ő a világ egyik legdögösebb nője, akinek a gyönyörűsége egyenesen páratlan.

Van egy kifejezetten remek hírünk azoknak, akiket sikerült felcsigáznunk Dua Lipa kinézetével kapcsolatban, ugyanis felkerültek az internetre az énekesnő imént említett, harisnyás képei, amiket itt lehet megtekinteni:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás