promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándító lesifotók készültek Salma Hayek-ről, tényleg így néz ki valójában a gyönyörű színésznő?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek nagyon kényelmesre vette a figurát.

Salma Hayek általában előkelő helyeken szerepel azokon a listákon, ahol Hollywood legszebb, legcsábítóbb színésznőit szedik össze. Ez persze nem meglepő, hiszen a világsztár már több évtizede megállás nélkül csábítja az embereket az ellenállhatatlan nőiességével – már az 1996-os Alkonyattól pirkadatik című vámpíros filmben is maradandót alkotott a fájdalmasan tökéletes testével:

Salma Hayek jelenleg 56 éves, és szebb, mint valaha. Elképesztően dögös, szinte a csodájára járnak az emberek, hogy lehet még mindig ennyire gyönyörű a híresség. A titkát egyelőre nem árulta el, így be kell érnünk azzal, hogy csodálhatjuk őt. Jelenleg is aktívan színészkedik, nemrég a Sokkal több, mint testőr második részében, illetve a Magic Mike harmadik részében is láthattuk őt.

A minap a New York-i repülőtéren készítettek pár friss lesifotót Salma Hayekről, de a felvételeken sokak szerint elég kiábrándító a színésznő kinézete, hiszen egy szürke melegítőben látható rajtuk, és egészen felismerhetetlen, mintha nem is ő lenne a képeken.

Persze Salma Hayek is csak egy ember, nem kell mindig úgy kinéznie, mintha a vörös szőnyegen kéne parádéznia, így érthető, hogy kényelmes öltözéket választott magának az utazáshoz, más is ezt tenné. Mindenki tudja, hogy a hollywoodi sztárok leginkább a nagy, fontos eseményekre csinosítják ki magukat igazán, így nem kell elvárni tőlük, hogy a repülőtéren is kifogástalanul nézzenek ki.

Itt lehet megnézni a Salma Hayekről készített, friss lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás