promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné még egy sziklás hegyoldalon csüngve is csodaszép, nagyon bevállalós volt Vilmos herceg felesége
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Talán még sosem láthattuk így Katalin hercegnét.

A brit királyi család jelenleg ezerrel készül a nagy napra, mikor végre megtörténik III. Károly király koronázási ceremóniája. Május 6-án lesz az esemény, ami már most rengeteg botrányt szült, hiszen Meghan Markle állítólag nem lesz ott, Harry herceg viszont igen – ezzel is utalva arra, hogy Meghanék hátat fordítottak a többieknek, illetve az is egyértelművé válik ettől, hogy Károlyék nem látják annyira szívesen Harry feleségét.

Ettől függetlenül is zajlik az élet a brit királyi család számára, hiszen Vilmos herceg és Katalin hercegné rengeteg eseményen ott vannak, és képviselik az uralkodót. A minap például Walesbe látogattak, ahol a Central Beacons nevezetű hegyimentő csapat különböző, egészen izgalmas programjaiba kóstoltak bele – ez pedig láthatóan nagyon tetszett Katalin hercegnének, hiszen szinte végig mosolygott.

Sziklamászás-ereszkedés, orvosi segítségnyújtási gyakorlatok és egyebek között keresőkutyás mentési bemutató is terítéken volt Vilmos és Katalin számára, a hercegné pedig akkor is gyönyörű volt, mikor éppen a magasban lógott – szinte beragyogta az egész eseményt, aztán még pizzát is vitt a mentőcsapatoknak a férjével, szóval minden bizonnyal jó kis nap volt ez számukra.

Itt lehet megnézni pár egészen látványos felvételt a Central Beacons eseményéről, amin Katalin Hercegné és Vilmos herceg is tiszteletüket tették – a visszajelzések alapján pedig egészen büszkévé tették a brit királyi családot, bár voltak páran, akik meglepődtek azon, hogy mondhatni pizzafutárnak álltak egy rövid ideig:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás