promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss lesifotókon a Harry Potter sztárja, még sosem láthattuk így Daniel Radcliffe-et
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen új szerepben tündököl Daniel Radcliffe.

A J. K. Rowling agyából kipattant Harry Potter-széria először könyvként, majd mozifilmként hódította meg a globális közönséget, ráadásul még most is tombol a Harry Potter láz, pedig az utolsó filmet 2011-ben mutatták be. Persze utána még jött a Legendás állatok-széria is, ami ebben a világban játszódik, de az már közel sem aratott akkora sikert, mint azt sokan várták – nem csoda, hogy kérdésessé vált a széria jövője.

Nemrég bejelentették, hogy sorozatként fog visszatérni Harry Potter, de nem folytatás lesz a dolog, hanem újra elmesélik a jól ismert történeteket. Ez elég vegyes érzelmeket váltott ki a rajongókból, hiszen izgalmas, hogy ismét elmerülhetünk a Harry Potter világában, viszont a mozifilmek emlékei még mindig élénken élnek az emberekben, hiszen most is rendszeresen előveszik őket a nézők.

A Harry Potter mozifilmekben Daniel Radcliffe alakította főhőst, és szerencsére nem tűnt el a széria lezárása után, sőt, azóta is számtalanszor bizonyította már, hogy milyen remek színész. Bár manapság nem a filmkészítés áll az élete középpontjában, hanem az, hogy nemrég megszületett az első gyermeke, vagyis édesapaként kell teljesítenie.

A rajongók nagyon örülnek annak, hogy apuka lett Daniel Radcliffe, bár sokan azt írták kommentekben, hogy ettől érzik igazán azt, hogy telik az idő, mivel a színészt még kisgyerekként láthattuk a Harry Potter első részében, most meg már megszületett az első gyermeke.

Itt lehet megnézni pár friss lesifotót Daniel Radcliffe-ről, aki New York utcáin tologatta a babakocsit, és vele volt a párja, Erin Darke is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás