promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel úgy néz ki, mintha letojta volna őt a Kossuth tér összes galambja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vin Diesel mintás ruhája olyan vicces volt, mintha a következő Halálos iramban filmben egy Trabanttal versenyezne egy Lamborghini ellen.

Vin Diesel egy globális szupersztár, akit a Halálos iramban filmek miatt a bolygó összes zugában ismernek, jelenleg is emberek milliói várják a széria tizedik, és egyben utolsó előtti részét, amit jelen állás szerint május 18-án mutatnak be a magyar mozik – 2025-ben pedig elvileg érkezik az utolsó rész, ami minden eddiginél epikusabbnak ígérkezik, szóval már most felkészülhetnek rá a rajongók.

Magyarországon nem mindenki tudja, de Vin Diesel kölcsönzi az eredeti hangját Grootnak A galaxis őrzős-szériából, és mivel annak május 4-én jön ki a harmadik része, így elég elfoglalt manapság a színész, hiszen egyszerre két filmet is kell reklámoznia – nemrég például Los Angeles-be ment Jimmy Kimmel beszélgetős műsorába, ráadásul nem akármilyen ruhakölteményben.

Vin Diesel egy fehér foltokkal tarkított, mintás ruhában jelent meg a műsorban, az emberek pedig jól kiröhögték, hiszen úgy nézett ki, mintha letojták volna a galambok, miközben egy fa alatt várakozott volna – mondjuk úgy, hogy nem volt túl előnyös a szettje, de ettől függetlenül elég mókás pillanatokat okozott vele.

Nagyon rendes volt amúgy Vin Diesel, hiszen meghívta Jimmy Kimmel teljes közönségét A galaxis őrzői 3. részének vetítésére, szóval hiába jött fura ruhában, mindenkit sikerült boldoggá tennie az egész stúdióban.

Itt lehet megnézni Vin Diesel „galambos” szettjét, ami bizonyos szempontból kifejezetten bátor döntés volt a részéről, de összességében inkább nevetséges, hiszen összességében tényleg úgy néz ki, mintha elég durván le lenne tojva – a másik, sportosabb ruhája jóval szolidabb volt, de az meg valószínűleg nem illett a műsorhoz:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás